Inspiratie no image

24 maart 2010 | Gonnie

0

Gouwe ouwe

‘Herinnert u zich deze nog?’

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8wlqU0qCz1Y&feature=related]

Er waren overigens ook Dennis- en Marco-varianten.
Over een maand of 11 de bevolkingsregisters maar eens raadplegen inderdaad. Een aantal opties: Arjen, Dirk, Robin, of wellicht iets meer exotisch, zoals Ryan of Eljero?Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief