Inspiratie Inhaker Sapph

24 maart 2010 | Gonnie

0

Smakeloze inhakers

Oké. U heeft besloten dat u wilt inhaken op het WK. Maar er was niet voldoende budget voor een sponsorschap bij de KNVB. En u verkoopt een product dat in de verste verte niet te maken heeft met voetbal. De twee voornaamste redenen om in te haken gaan niet op voor u. Wat nu?

Geen nood, u kunt nog steeds inhaken. Zorg er alleen voor dat u het WK er niet met de haren bij sleept. Wehkamp & Sapph, die producten verkopen die niets met voetbal van doen hebben, deden dit dan ook nogal magertjes.

Sapph riep vrouwelijk Nederland op om bij ieder (!) doelpunt in ondergoed het wedstrijdveld op te rennen. Met als beloning 12 setjes à 29,95, mits je in in een krant zou worden afgebeeld. Wauw: 360 euro…
Weten we ook meteen wat Dorien Rose verdient.

Verder een flauw filmpje – die na Nederland-Frankrijk wél erg snel viraal ging via Hyves – van Wehkamp, al dan niet toevallig ook iets met meisjes en (oranje) ondergoed. Een hysterische Franse presentatrice ziet toe hoe de Franse spelers waarschijnlijk datgene gaan doen dat juist niet zou moeten voor de wedstrijd.
Waardoor meteen verklaard werd hoe dan toch het wonder was geschied dat Nederland won met 4-1. Niet echt een sympathieke boodschap voor Oranjefans.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Cuhds0Q0JOA]

Over de do’s (humor, snelheid, betrokkenheid, spraakmakendheid) later meer.Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief