WK 2010 Spam mail ING

29 maart 2010 | Gonnie

0

Ook hackers haken in

ING-klanten waren de afgelopen weken weer doelwit van nepmails, waarin oplichters de gegevens van de klant probeerden te achterhalen. De eerste stap was een (in spam-taal geschreven) e-mail, waarin werd gesproken over een ‘Rekening Beoordelen Elftal’.

Inhaken levert meer aandacht op, maar hopelijk heeft deze ‘inhacker’ geen positief effect op de betrouwbaarheid van de boodschap.

Lees het volledige artikel op Volkskrant.nl.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief