Merken no image

31 maart 2010 | Gonnie

0

Om in de stemming te komen

Een FIFA-filmpje om extra in de stemming te komen: een mooi sfeerbeeld van Zuid-Afrika en The Big Five, gecombineerd met voetbal. En natuurlijk een beetje subliminale (nouja..) reclame voor de sponsoren.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G9hHyZiHZNs]

Voor de oplettende muziekliefhebber: de muziek in de commercial is een verafrikaniseerde versie van het intro van Song 2 van Blur, oftewel ‘Woo hoo’! Niet toevallig ook de officiële Road to FIFA ’98 soundtrack.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief