Merken no image

2 april 2010 | Gonnie

0

Met Coca-Cola naar Nederland-Japan

Coca-Cola (FIFA-sponsor) is volgens mij de eerste met een WK sales promotion. Je kunt sparen voor kaarten voor Nederland-Japan. In de ArenA welteverstaan. ;) Als je 8 doppen spaart, krijg je het tweede kaartje gratis. De show wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, er treden Afrikaanse artiesten op en ook Alain Clark, Waylon en Van Velzen.

De bijbehorende commercial staat nog niet online, dus bij deze de internationale ‘History of Celebration’ commercial.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-M3Q54rPjQw]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief