Merken no image

5 april 2010 | Gonnie

0

Nederlandse commercial Coca-Cola

Ik zie ‘m net voorbij komen, de commercial behorend bij de spaaractie waar ik vrijdag over schreef. Ze zijn er dus vroeg bij, met nog ruim twee maanden te gaan. Bij deze: zoek de verschillen met de internationale variant. ;)

Het nummer van de Coca-Cola commercials en bovendien the Official Theme van het WK is ‘Wavin’ Flag’ van K’naan, een Somalische (!) zanger.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y2l47qImTQ8]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief