Bestedingen no image

7 april 2010 | Gonnie

1

Met welke WK-mascotte komt Albert Heijn dit jaar?

In navolging op de post over Heineken gaan we vandaag kijken naar Albert Heijn. Ik ben benieuwd of Harry dit jaar ook een mascotte introduceert. Met de Wuppies had Albert Heijn natuurlijk dé commerciële actie van het WK 2006. En ook de Welpies in 2008 waren een succes.

Update 14/5: Het schijnt dat de Albert Heijn WK-mascottes dit jaar ‘beesies’ zijn. Waarschijnlijk vanwege The Big Five, dus 5 stuks.

Hieronder een vergelijking tussen laatste twee Oranje-mascottes:
 

Wat kunnen we zeggen over 2010? Een (triple) copy-paste zal het toch niet gaan worden? Er is in de tabel hierboven duidelijk te zien dat de publiciteit bij de Welpies al niet meer zo positief was. *Aan de schaarste werd door MarketingTribune openlijk getwijfeld. De vakgenoten vonden ze ook ‘meer van hetzelfde’. Toch eindigden beide acties als nummer één in de het onderzoek van TWBA/BEC & Trendbox
Anyway, de bekendmaking zal nog wel even op zich laten wachten. Jammer dat Harry een spreekverbod heeft.

Zie ook:
WK-mascotte Albert Heijn 2010: beesies?
Supermarkt WK-promoties op een rijtje
Met welk WK-gadget komt Heineken dit jaar?
Met welke BN’er komt ING dit jaar?Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Met welke WK-mascotte komt Albert Heijn dit jaar?

  1. Erik :

    misschien wordt het een Afrikaanse leeuw ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief