Merken Kia 5 tegen 5

11 april 2010 | Gonnie

0

KIA organiseert eigen WK

KIA (FIFA-partner) organiseert zijn eigen WK met 5 tegen 5 voetbal-wedstrijden. Eerst moet je je plaatsen voor het NK in de ArenA en het team dat de finale wint, gaat naar het WK in Zuid-Afrika, en speelt daar tegen 9 andere teams uit de hele wereld.  Bovendien ben je als VIP aanwezig bij één van de (échte) kwart-finales.

Iedereen kan zich inschrijven, en plaatsing voor het NK hangt af van hoeveel supporters je op de been brengt. Dat is natuurlijk slim bedacht, zo laat je zoveel mogelijk mensen een dag KIA beleven. Het zou wel het allermooiste zijn als je al die supporters vervolgens ook mee zou mogen nemen naar Zuid-Afrika, dan zou ik zeker 5 + 1 mannen in mijn omgeving pushen om een team te vormen. ;)Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief