Merken no image

14 april 2010 | Gonnie

0

BCC – Glowball against global warming

Ook BCC geeft een reis naar Zuid-Afrika weg. Koop de zogenaamde Glowball voor € 8,95 en maak een filmpje van jezelf: als je heel goed kunt hooghouden, het meest inspirerende team vormt of gewoon een heel creatieve inzending stuurt, maak je kans op deze en andere prijzen. Ook kun je meedoen aan het wereldrecord balletje hooghouden, op 13 mei in Amsterdam. Dan wordt ook de prijs uitgereikt, door Humberto Tan. Edgar Davids zit overigens de jury voor.

Geheel MVO’ish geeft BCC aan geen winstoogmerk te hebben met deze actie en dat een gedeelte van de omzet naar het ‘Milieuhelden’ project gaat. De retailer verwacht 10.000 ballen te verkopen in 6 weken.

Filmpjes kunnen geupload worden op het speciale BCC Youtube kanaal, tot en met 7 mei. Ik denk dat dat aan de vroege kant is gezien de oranjekoorts, laten we vooral eens kijken waar de Oranje-index tegen die tijd op staat. Momenteel staat de upload-teller op Youtube in ieder geval nog op 0.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OXlkW3rNcZM]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief