Inspiratie Diski

14 april 2010 | Gonnie

0

Dans the diski

Ik was me gisteren en vandaag aan het beklagen over de negatieve berichtgeving rondom Zuid-Afrika. Natuurlijk waren er Terre’Blanche en Al Qaeda. Toen kwam gisteren het verhaal over het uitdelen van 300.000 condooms met tandjes die aan een bepaald onderdeel van je verkrachter blijven hangen. Voor degenen die zich zorgen maken over HIV/AIDS – in Zuid-Afrika is in de leeftijd van 15 tot en met 45 jaar maar liefst 25 procent besmet, laat dat even tot je doordringen. Zo. Dus. Voor degenen die zich zorgen maken over HIV/AIDS, er schijnt weinig bloed vrij te komen als de tandjes in het bepaalde onderdeel blijven hangen. En vandaag was er het bericht over de t-shirts met ‘Don’t shoot me, I’m just a tourist, not the boer.’

Dus is South African Tourism een offensief gestart. Want ‘Zuid-Afrikanen lachen en dansen de hele dag’, blijkbaar. En ze dansen vooral de diski. Ja, de diski! Kijk het filmpje hieronder, dan zie je in ieder geval hoe mooi Zuid-Afrika is. En weet je meteen Where The Hell Matt nu weer uithangt. Hij heeft z’n pasjes-repertoire flink uitgebreid!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=22yXljU4NfA]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief