Inspiratie no image

16 april 2010 | Gonnie

0

Als je niet van voetbal houdt

Na de acties voor amateurvoetballers en -hooghouders, en als troost voor diegenen die een rustig weekendje hadden geboekt in de Eemhof, nu eens een filmpje voor voetbalhaters. Dit was de commercial van Comedy Central tijdens het EK. Twee jaar oud dus, maar wel erg grappig.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5UymObgd3lc&feature=related]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief