Merken Grolsch koelserver

19 april 2010 | Gonnie

6

Grolsch komt met walking fridge

Lekker schoppen tegen de schenen van de marktleider! Grolsch introduceert voor het WK de Koelserver. “Het houdt je bier koel en rijdt zelfs naar je toe.” Dat doet ergens aan denken, toch? Hoe dat dan in zijn werk gaat, is me nog niet duidelijk. En die riempjes erbij zijn om ‘m ook als rugtas te gebruiken, neem ik aan. Dus ouderwets sjouwen kan ook.

Vanaf 19 mei maak je elk uur, 24/7, kans om er een te winnen. Eerst wel een actiekrat Grolsch kopen natuurlijk.

Update 20 april: RTL-nieuws uitzending van gisteravond over onder andere Grolsch Koelserver.

Zie ook: Grolsch – Koelserver commercialTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


6 reacties op Grolsch komt met walking fridge

 1. Pingback: Grolsch – Koelserver « Inhaken op WK 2010 Zuid-Afrika – versereclame.nl

  • T de Vries :

   Dat is cool man

   of

   koelen met sterren

   • spune:A fost unul dintre cele mai funny posturi din ultimul timp. Mai ales că-mi imaginez toată scena. Credeam că numai mie mi se întâmplă lucruri d-astea. Eu nu mă pot abÅ£ine de la râs însă. Dacă eram în locul tau mă prăpădeam în hohote pe acolo, dădeam cu pumnii în masă, d-astea. Eu când vreau să râd, râd.

   • Hei!Kuka muistaa, ettei natriumlauryylisulfaattia kannata niellä?No, sitä kun on niin monessa lääkkeessä apuaineena – ollut ties kuinka kauan… en tiedä kauanko!!!Mutta NYT listalle ei tuu enää niin monta lääkettä, hissukseen vähenee, mut onko vaan niin, et ei hakukone löydä? Jos kirjoittaa väärin, ei löydy:-(Uskon, et sellaisten myynti loppuu, kun ei vaan suostuta niitä ostamaan. Surullista, jos tai kun lääkäri ei aina tiedä, kuinka kipeeksi noista apuaineistakin voi tulla:-(

   • How lovely are you??!!Pleeeeaaase count me in too!I have your birthday card sitting on my desk ~ I decided to wait & send it to you a bit late, that way it won’t really be a birthday card & you won’t feel you have to send one back to me ~ ok?!x x x

 2. Congratulations to the winners, hope you enjoy your goodies. Ive put the candy in my side bar Mandy and asked people to see the appeal here in the heading box too of the candy. Lee xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief