Merken no image

21 april 2010 | Gonnie

0

50 dagen voor WK al een nominatie Gouden Inhaakmedailles

Persberichtje: er is een eerste nominatie voor de Gouden Inhaakmedailles. Voor de campagne ’50 dagen, 50 aanbiedingen’. Hè, nu al? Ja, blijkbaar. Blijkbaar wordt er niet pas na het WK voetbal gekeken welke acties en campagnes er zijn geweest, maar is deze campagne nú al – inderdaad, 50 dagen voor het toernooi – goed voor een nominatie. Op de site van de inhaakmedailles staat Media Markt nog niet genoemd, daar staan alleen nog de genomineerde Vancouver inhakers. Wat logisch is.

Maar goed, Media Markt is natuurlijk wel dé ‘Official Partner van Sportkijkend Nederland’. Over ambush marketing gesproken!

Eerlijk gezegd heb ik nog niet veel gezien van de ’50 dagen campagne’, en ook weinig over gehoord. Op de homepage is niets te vinden en ook op Youtube vind ik zo snel geen resultaten. Heb ik onder een steen gelegen of is deze nominatie prematuur?

Peter Strating eens vragen dus. Wordt vervolgd.

Update 22/4: Bericht van Peter: De nominaties voor de Gouden Inhaakmedailles komen uiteraard pas NA de jurering (en dus na het toernooi). Wellicht heeft Mediamarkt de signalering op de site geïnterpreteerd als nominatie.
Al zie ik zelf Mediamarkt nog niet tussen de verzamelde inhakers staan…Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief