Inspiratie no image

21 april 2010 | Gonnie

0

Juichen met the unhuggables – Coca Cola

In deze EK 2008-commercial van Coca-Cola zie je hoe ver fans kunnen gaan in hun liefde voor voetbal. Zelfs ‘The unhuggables’ worden gehugd als er gescoord wordt. Ik moet er zelf erg om lachen… maar ik vraag me wel af in hoeverre de combinatie van über-freshe Coca-Cola en een rottende zombie bij elkaar passen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oJGmwLqonLk]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief