Merken no image

23 april 2010 | Gonnie

0

Met welke BN’er komt ING dit jaar?

Tijdens het EK van 2008 was Johan Cruijff degene die tussen Jan Mulder en Ellen op de tribune zat. In de campagne werd meteen een overgang gemaakt tussen good old Postbank en ING. De blauwe leeuw, die overigens nog wel heel symbolisch figureerde in uitingen voor aanvang van Nederland-Frankrijk, maakte plaats voor de oranje leeuw. Kortom: it all came together.

Wie zou dit jaar in de WK-commercials van ING figureren? Waarschijnlijk weer een grote voetbalpersoonlijkheid. We verwachten natuurlijk wel het een en ander in ING’s eerste jaar als hoofdsponsor!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oGE5FkYLrR8]

Hoewel ze nu wel weer de hoofdrol speelt in de ING Zakelijk commercial (met al een kleine verwijzing naar het voetbal), komt er wat mij betreft een WK-campagne zónder Ellen. Want zeg nou zelf… Hoe dapper een verlies-inhaker ook is, heel Nederland wilde haar toch wel de nek omdraaien op dat moment?

Zie ook:
Met welk WK-gadget komt Heineken dit jaar?
Met welke WK-mascotte komt Albert Heijn dit jaar?Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief