Merken Oranje-artikelen Dirk

25 april 2010 | Gonnie

0

Oranjekoorts bij Dirk

Gisteren deed ik barbecueboodschappen bij Dirk van den Broek, en zag daar de eerste Oranje-artikelen liggen! Oké, dit is geen breaking news… ;) maar mocht de oranje-index morgen tegenvallen, dan vind ik dit een goede troost. Natuurlijk is dit schap ook bedoeld voor Koninginnedag, maar de ‘Holland’ prints verwijzen duidelijk naar het WK.

Dirk heeft trouwens de ‘Rood Wit betaal je niet Blauw weken’. Ik weet niet hoe lang deze weken duren, maar je weet nu waar je moet zijn voor oranje tompoezen, cd’s met Hollandse hits en asperges.
En oranje petjes, niet te vergeten.

Dirk sponsort overigens ook deelneemster Barbara die meedoet aan de Oranje Trophy.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


0 reacties op Oranjekoorts bij Dirk

 1. Erik :

  Dirk laat zich weer zien als oer Hollands bedrijf.
  Dirk, supporter van Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief