Merken no image

27 april 2010 | Gonnie

0

Pelé, Zidane en Maradona in campagne Louis Vuitton

Interessante combinatie: Louis Vuitton en drie voetbalhelden op louisvuittonjourneys.com. Op de site kun je stemmen op wie jij denkt dat het spelletje tafelvoetbal gaat winnen: Pelé of Zidane. De stand is momenteel 49% vs. 51%. Maradona is scheidsrechter. Op 17 mei kun je terugkomen om ‘the epic match’ te bekijken.

Antoine Arbault, marketing director, Louis Vuitton zegt over de campagne: “We wanted the ‘Holy Trinity’ of football. Three players who changed this sport and, furthermore, have transcended it. All three brought the World Cup to their country. They are true legends.”

Ik snap wel dat dit echt een unicum is – het heeft dan ook een jaar geduurd voordat fotografe Annie Leibovitz de drie bij elkaar kreeg, maar ik begrijp de campagne niet zo goed. Ik ga er maar vanuit dat het hier om een teaser gaat, waarbij we al wel de afzender kennen. Wordt vervolgd, op 17 mei dus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lrNeE68bLZo]Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief