Merken no image

29 april 2010 | Gonnie

0

Australië vs. neushoorn en krokodil

Gespot op Reclamewereld: de Australiërs spelen tegen een kudde wilde dieren in deze onwijs mooi gemaakte commercial van Optus. Optus is een telecombedrijf – vandaar het een beetje gezochte thema van het jongetje die met zijn mobiel de verrichtingen van zijn idolen filmt – en sponsort het Australische team, ook wel de socceroos genoemd. De commercial is gemaakt door Saatchi Sydney.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fSH8tEXq6QM]

De Duitsers zijn gewaarschuwd.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief