Merken no image

29 april 2010 | Gonnie

0

Pepsi commercial met Messi

Pepsi heeft een serie commercials gemaakt als vervolg op de eerste  ‘Oh Africa’ commercial. In één ervan speelt Messi de hoofdrol, en hij wordt in de zeik genomen door een viertal stokstaartjes, ook wel de Zuid-Afrikaanse meerkat genoemd. Stokstaartjes, altijd leuk!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aY4D_mt0PH8]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief