Merken no image

3 mei 2010 | Gonnie

0

De oranje toeoeoeter van TNT

Net op TV, de commercial (nog niet online) van TNT over de toeoeoeter die je gratis krijgt bij het speciale WK postzegelboekje of bij een besteding van 5 euro. “Het WK 2010 boekje is een blijvende herinnering aan de WK-kwalificatiereeks van het Nederlands elftal. Het boekje bevat mooie foto’s, informatie, het WK-speelschema en natuurlijk negen postzegels van trainer en spelers. Nu met gratis 1/5 Staatslot en Oranje Toeoeoeter!”

Net als Heineken kiest TNT dus voor een typisch Zuid-Afrikaans product, ondanks de negatieve berichten over geluidsoverlast van de vuvuzela. Deze actie doet TNT samen met de KNVB en de Staatsloterij, die – olé olé olé olé – ook een oranje kroon gratis weggeeft bij een heel staatslot.Tags: , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief