Merken no image

5 mei 2010 | Gonnie

0

Staatsloterij – Collector’s item

In 2008 had de Staatsloterij (KNVB-sponsor) de campagne ‘Hollands Helden’. Bij aanschaf van een staatslot ontving je een zakje met 8 kaarten met voetbalhelden erop afgebeeld. Het was natuurlijk de bedoeling om deze te sparen, en te ruilen. Met de codes op de kaarten waren prijzen te winnen.

Dit jaar doet de Staatsloterij in ieder geval een gezamenlijk actie met TNT. Maar we verwachten uiteraard ook nog een standalone campagne, naast de (magere) oranje kroon bij een staatslot. In de tussentijd nog even deze Holland Helden commercial (zie credits op Creatie.nl), met ‘da’s een ouwe’ Sjaak Swart.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=we8cNWxM3v0]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief