Merken Coop Buddies

7 mei 2010 | Gonnie

0

Coop’s buddie steunt, tot de kwartfinales

Het wordt moeilijk kiezen voor ouders met jengelende kinderen: naar welke supermarkt gaan we? Dirk heeft de Handjes, Spar de Sparky’s en Coop heeft nu de Oranje Buddies. De Buddie kun je met een gratis keycord om je nek hangen en hij laat een oranje yell horen als je erin knijpt, met teksten die vergelijkbaar zijn met de Reuzeleus. Ook Coop kiest volgens Marketing-tribune voor een uitgebreide verzameling, met iedere week zestien verschillende Buddies. En dat maar liefst zes weken lang.

Dat is een knap staaltje planning! Want, zes weken vanaf 16 mei, betekent dat men tot en met zondag 3 juli bij Coop terecht kan. Coop rekent er dus op dat Oranje niet verder komt dan de kwartfinales, die op 2 en 3 juli gespeeld gaan worden. Misschien zijn ze ook wel eerder op. Het is nog wel enigszins uit te rekenen hoeveel je er weg gaat geven als je een vast bedrag neemt, maar Coop geeft de mascottes weg bij geselecteerde producten (veelal Unilever-merken). Dus dat wordt een stuk lastiger te voorspellen. Bovendien krijg je in week 24 bij aankoop van De Telegraaf ook een Buddie. In ieder geval zijn er 2,5 miljoen besteld.

Zie ook: Supermarkt WK-promoties op een rijtje
Zie ook: deze artikelen over supermarktacties.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief