Merken no image

7 mei 2010 | Gonnie

7

Dirk van den Broek – WK-handjes

Dirk (en Bas en Digros, waarom eigenlijk die drie merken?) deelt vanaf maandag aanstaande WK-handjes uit. Eens kijken of dit een succes gaat worden volgens de succesfactoren van Albert Heijn.

De belangrijkste factor, geheimhouding, is hier niet zozeer van toepassing. Dirk heeft geen traditie van verzamelacties, en dus is er ook nog geen buzz.

En verder: direct plezier is aanwezig. Bij € 15,- aan boodschappen krijg je een handje, en bij actie-producten. Er zijn behoorlijk wat handjes die je kunt sparen: er is er één van elk deelnemend land, en er zijn supporters- en scheidsrechtershandjes. Je moet dus wel behoorlijk wat boodschappen doen om de serie compleet te maken. Bij de kassa staan en wachten tot iemand er eentje afstaat, is natuurlijk ook een optie. Maar daarna houdt het op, je kunt bijvoorbeeld niet met een aantal handjes sparen voor een grotere incentive.

Een pluspunt is dat deze mascotte, als het goed, is geen onbekende is van Nederlandse kinderen, aangezien ze figureren in korte filmpjes op Disney XD. Dat verhoogt de kans op de zogenaamde jengelfactor. Hierdoor was wel gemakkelijk een tweede spaaractie te verzinnen geweest, zoals een Disney DVD. Leuke actie dus, maar nét niet helemaal af.

De commercial – volgens mij met voice-over van Jeroen ‘overkill’ van Koningsbrugge – is nog niet online te vinden.

Zie ook:
deze artikelen over supermarktacties.
Supermarkt WK-promoties op een rijtje
Albert Heijn: hoe wordt een actie een rage?
Coop’s Buddie steunt, tot de kwartfinales
Oranjekoorts bij DirkTags: , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


7 reacties op Dirk van den Broek – WK-handjes

 1. Dirk :

  Nu bij iedere 15 € aan boodschappen een gratis wk handje. Bij ons geen dure spaaracties!!! Blijf scherp, let op de prijzen!

  Greetings Dirk

 2. fabian :

  hoe krijg je die ivooorkust handje>>>???

  alvast bedankt voor het terugsturen!!!

 3. joeri :

  slechte rip off van de wuppie

 4. Teun :

  Hoeveel verschillende handjes zijn er?????

  Ik heb er al 35 en heel errug veel dubbele…..
  Ik wil graag ruilen met iemand..
  Doei Teun 10 jaar

 5. Pingback: Beesies, WK-handjes en Bavaria-jurkjes voor de meisjes « scriptgirl.nl

 6. Pingback: Beesies, WK-handjes en Bavaria-jurkjes voor de meisjes | Scriptgirl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief