Merken ING WK Betaalpas

17 mei 2010 | Gonnie

0

ING: voetbal is van iedereen

ING (KNVB-sponsor) heeft niet één grote actie, maar biedt voor iedereen iets aan. Zo krijgen de jongsten een Tafelvoetbalspel bij een Kinder- of Jongerenrekening. De spaarders krijgen een sporttas als ze €500,- extra overmaken op hun spaarrekening. Bij de autoverzekering is er de Oranjefan Autokit, met stickers die je op je autospiegels kunt plakken, en is er de Woonkit en de Reiskit. In de Rentepuntenwinkel is verder nog het Nederlands Elftal shirt te koop vanaf €30,-. Zie hier alle ING WK-acties.

Tot slot kun je voor €5,- een WK-Betaalpas bestellen met jouw favoriete speler erop, of jezelf in oranje tenue natuurlijk. Dan maak je meteen kans op een reis naar Zuid-Afrika. Die gecustomizede pinpas is één van de succesvolle acties van ING, destijds Postbank, ooit geweest. Het schijnt dat er behoorlijk veel klanten voor zijn overgestapt.

Ook aan het personeel is gedacht: er is een WK-poule en de wedstrijd op maandag 14 juni om 13.30 – tijdens werktijd dus – kan worden gevolgd op tv-schermen in de centrale hal en in het restaurant. Voor wat betreft de relaties geeft ING de hand op de knip te houden.

Verder is de WK-commercial van ING recent opgenomen in Zuid-Afrika. Deze wordt op 24 mei voor het eerst uitgezonden.

Zie ook: Met welke BN’er komt ING dit jaar?Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


0 reacties op ING: voetbal is van iedereen

  1. Daan :

    Schitterende TV reclame, kan ik die downloaden ? Kan iemand mij helpen hoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief