Merken C1000 VoetbalGogo's

17 mei 2010 | Gonnie

1

WK-actie C1000: VoetbalGogo’s

Gespot op Distrifood: C1000 deelt vanaf 24 mei de VoetbalGogo’s uit, een variant van de speelgoedpoppetjes die de formule vorig jaar voor het eerst presenteerde. Klanten krijgen er eentje bij een besteding van € 10,-. Ook krijg je er een sticker bij, die in het bijbehorende voetbalGogoboek geplakt kan worden. Elke Gogo heeft zijn eigen specifieke talenten en elk land heeft zijn eigen Gogo’s. Er zijn behoorlijk veel poppetjes te sparen, maar liefst 90, terwijl de actie al stopt op 20 juni. Je hebt dus maar vier weken om de hele verzameling compleet te krijgen: reken maar uit. 90 maal 10 euro, en dan heb je nog dubbele Gogo’s.

Een troost is dat je ook bronzen Gogo’s kunt vinden. De actie heeft dus ook – wat ik noem - een ‘Willy Wonka aspect’. Met de code in het zakje kun je op de C1000-site een USB-stick verzilveren. Ook is het een WK VIP-treatment te winnen. Op de school van de winnaar (de doelgroep is duidelijk) levert C1000 een projectiescherm waarop een wedstrijd van het Nederlands Elftal bekeken kan worden. 

Er zit ook nog een interactief gedeelte aan de actie: klanten kunnen een eigen Gogo ontwerpen en er zijn online spelletjes te vinden. De site ziet er supergoed uit. Los daarvan is het wel weer veel van hetzelfde. Ik zal de post met supermarkt WK-acties eens samenvatten en kijken of er nog onderlinge verschillen te vinden zijn.

Lees ook: Alle supermarkt WK-acties op een rij Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op WK-actie C1000: VoetbalGogo’s

  1. Cheryl :

    Heb je meer of de voetball gogo in foile-sachet? or lijste of naams voor de gogos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief