Media no image

18 mei 2010 | Gonnie

1

Nederland leest De Telegraaf. Voor Oranje.

De Telegraaf heeft als officiële mediapartner van de KNVB een behoorlijke campagne opgetuigd, met als thema: “Nederland leest De Telegraaf. Voor oranje.” Het gebouw van de Telegraaf Media Groep is ingepakt in oranje-stijl en De Telegraaf vraagt dan ook aan de rest van Nederland: “Wat doe jij voor Oranje?” En de rest van Nederland kan zeker iets doen: zo komt er een 1/1 advertentie in de krant te staan die men voor het raam kan hangen, waarmee je kans maakt op een straatfeest. Ook kun je een oranjewens inspreken, die bij selectie een dag lang op alle Sky-radiozenders te horen zal zijn.

De campagne wordt gevoerd in de eigen titels, in abri’s, op de radio, en op tv. Hiervoor heeft reclamebureau Alfred een serie van vier commercials gemaakt, die doorgaan op het eerdere ‘Nederland leest De Telegraaf’ thema. Alleen dus nu voor Oranje.

De commercial brengt het WK-abonnement onder de aandacht: 6 weken voor €16,-. Eerlijk is eerlijk, na afgelopen vrijdag kan het bestand wel weer wat abonnees gebruiken. Aan de commercials zal het niet liggen, ik vind ze oprecht erg leuk. Ze laten typisch Nederlandse situaties zien, veel oranje, saamhorigheidsgevoel, én een Wolter Kroes met rijmelarij van het niveau lik-me-vesje.

 



Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Nederland leest De Telegraaf. Voor Oranje.

  1. Andre :

    Leuke campagne, vind alleen het fimpje persoonlijk iets minder sterk. Thanks voor deze update Gonnie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief