Merken no image

20 mei 2010 | Gonnie

0

Het Duitse antwoord op de Heineken pletterpet

Complimenten voor TBWA: de Pletterpet (pr-)campagne is tot in de puntjes verzorgd. De helm kwam in een Air-mail pakket met Zuid-Afrikaanse postzegels, en ook het Duitse antwoord op de traditioneel luidruchtige Heineken-gadgets zat in de doos. Gehörschutzstöpsel.

Zie het filmpje.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hn_Qi588ZkU]

Het leukste ;) vond ik natuurlijk het bijgesloten with compliments-kaartje van Anton-Jan Thijssen van TBWA/Busted: ‘You were so right! Proost.’ Supersympathiek. Ik ga zéker een biertje drinken vanavond.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief