Merken no image

24 mei 2010 | Gonnie

3

Het TUC kratkussen

Een zeer nuttig WK-gadget: het TUC kratkussen. Slim bedacht, door Draftfcb. De consumptie van bier en chips is tijdens het WK weer booming, en op deze manier hoopt TUC natuurlijk top-of-mind te komen als iemand bier koopt. Het kratkussen is verkrijgbaar bij C1000.

 Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


3 reacties op Het TUC kratkussen

 1. Eke :

  Jammer dat ze mij onze C1000 maar een week verkrijgbaar waren, terwijl jullie actie nog loopt op tv.
  Mis gelopen, jammer had graag 2 willen hebben.

  Vriendelijke groet;
  E van der wal

 2. DaVooz :

  Ja, idd jammer. Zijn ze niet na te bestellen of zo? Ik was er te laat bij, heb het nog gevraagd bij de C1000, maar ze wisten nergens van.

 3. Pingback: EK Voetbal: Dries Roelvink’s Oehhh!-kussensong voor TUC | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief