Merken no image

24 mei 2010 | Gonnie

0

Oranjetrekking Staatsloterij

Met de Oranjetrekking op 10 juni maak je kans op 11 keer een half miljoen euro. Bij elke aankoop ontvang je een gratis Staatslot. Ook maak je kans op een Zuid-Afrikaans voetbalfeest, ter waarde van €10.000,-. Zonder André Hazes natuurlijk. Van ‘Wij houden van Oranje’ krijg ik in ieder geval nog altijd kippenvel. Ook al luidt de laatste regel “… maak kans op een half miljoen’. Hoe zouden ze dat gemaakt hebben?

De Staatsloterij (sponsor van de KNVB) brengt ook samen met TNT het postzegelboekje uit. Bij aankoop ervan krijg je de oranje toeter en een 1/5 staatslot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z_vsjj1GdFs]

Zie ook: De oranje toeoeoeter van TNTTags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief