Merken Etos Oranje-artikelen

25 mei 2010 | Gonnie

1

Etos denkt ook aan de vrouwen

Er zijn een aantal opvallende trends wat betreft de WK-acties van dit jaar. Er wordt veel creativiteit ontleend aan het organiserende land, Belgische merken zijn ook Oranje-fan, en er wordt veel aandacht besteed aan vrouwen.Volgens Etos is dit terecht. De drogisterijketen heeft Panelwizard een onderzoek laten uitvoeren onder 500 vrouwen. En wat blijkt: meer dan een derde kijkt uit de naar het WK, en maar liefst 82% zegt redelijk tot goed op de hoogte te zijn van de spelregels. Daar hoor ik in ieder geval al niet bij.

Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen (53%) kleedt zich speciaal in oranje voor de wedstrijden. Deze vrouwen vinden het echter wel belangrijk dat ze er leuk uit blijven zien. Voor hen heeft Etos een hele collectie met oranje artikelen beschikbaar, vanaf maandag 31 mei. Zie hierboven de artikelen die ik – ondanks de oranje kleur – zelf nog wel zou dragen. Die Afro dig ik sowieso, want ik had in de Bol.com polonaise al gezien dat die me prima staat. ;)

Zie ook:
De Dutch Dress commercial van Bavaria
Voor onder je Dutch Dress: de Bongostampers

Bavaria introduceert Dutchy DressTags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Etos denkt ook aan de vrouwen

  1. Pingback: Liever naar de tandarts dan kijken naar het WK « Versereclame.nl – Inhaken op WK 2010 Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief