Merken no image

26 mei 2010 | Gonnie

4

Campagne ING – Dat is de kracht van Oranje. Rrrright.

Afgelopen maandagavond voor het eerst op tv, de WK-commercial van ING, hoofdsponsor van de KNVB. Maar hoe wirklich unbelievable is het dat ik nog steeds nergens ook maar iets terug kan vinden online.

Ik zie net een tweet van ING’s reclamebureau Leukwerkt voorbij komen dat alle commercials bij hun online staan. Helaas niet embedded vanuit Youtube en de leuke flash-site zorgt ervoor dat een directe link niet werkt.:)

Dus wie nog zin heeft om moeite te doen voor ING, kijk dat op Leukwerkt.nl, Menu Klanten, kies ING en daar staan ze dan op een rij.

ING: voetbal is van iedereen
Nationale Nederlanden alsnog meest genoemde sponsor Oranje
Met welke BN’er komt ING dit jaar?Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


4 reacties op Campagne ING – Dat is de kracht van Oranje. Rrrright.

 1. Gonnie, dank voor je opmerkingen ik zal ze doorgeven aan mijn collega’s.

  De ING WK commercial staat inmiddels online op http://webtv.ing.nl/wk/?mid=82758&bid=webcare. In de player zit ook een knopje ‘info’ waarachter je de code kunt vinden om de commercial op andere sites te embedden.

  Erik
  ING Webcare Team

 2. Moky :

  Wel leuke reclame:)

  Moky
  Familia Staatsliedia

 3. frankfotolog :

  Hele goede reclame. Ik kijk geen voetbal, maar vind dit vanuit communicatie oogpunt een sterke spot.

 4. Pingback: » De kracht van Oranje – ING – Verse Reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief