Merken no image

26 mei 2010 | Gonnie

1

Het Nuon Energieshirt

Kijk, dat is dan wel weer onderscheidend: het Nuon Energieshirt. Het shirt dat door jouw energie oranje wordt. Dus heel keurig met een link naar het WK en een intrinsieke link naar het merk zelf. Nu maar hopen dat er geen matte, saaie wedstrijden komen.

En trouwens, ligt het aan mij of is het hele ‘wij-tegen-de-Duitsers’ thema dit jaar weer een hot item?Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Het Nuon Energieshirt

  1. mvl83 :

    In twee woorden: Geweldige reclame!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief