Media De Broek van Dirk

26 mei 2010 | Gonnie

0

Supermarktpromoties C1000, Dirk en AH (!) vallen op

Vanochtend op Adformatie: Bureau Consumenten Onderzoek heeft in opdracht van De Telegraaf 300 Nederlanders gevraagd van welke merken men al een WK-actie of -campagne heeft gezien. In de top 10 komen drie supermarktformules voor: C1000 (Gogo’s), Dirk (WK-handjes) en Albert Heijn.

En ja, die laatste heeft nog geen WK-actie bekend gemaakt, en is dus ook nog geen WK-campagne gestart. Zo blijkt maar weer hoe sterk buzz werkt in het hoofd van de consument. Dat Nederlanders zich massaal afvragen waar Albert Heijn dit jaar toch mee op de proppen zal komen, staat qua waarde en beleving dus gelijk met het zien van een commerciële boodschap.

De top 10 wordt aangevoerd door Heineken en Coca-Cola. Andere bedrijven in de top 10 zijn De Telegraaf, TNT Post, de Nederlandse Staatsloterij, ING en Bavaria.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


0 reacties op Supermarktpromoties C1000, Dirk en AH (!) vallen op

 1. karen :

  In de aflevering van Kassa van afgelopen zaterdag een test door kinderen over de leukste WK gadget van supermarkten.
  En vergeet de brulklompen van Kwantum en haldords niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief