Merken Albert Heijn WK 2010

27 mei 2010 | Gonnie

0

Geregisseerde buzz van Albert Heijn

Ik krijg net een e-mail van ene ‘pi willy’ die zegt: ‘Eindelijk iets van Albert Heijn.’ Met een link naar een filmpje waarin bedrijfsleider Harry Piekema met Robin van Persie aan het pingpongen is. Dat lijkt mij toch wel door Albert Heijn cq reclamebureau TBWA geregisseerde buzz.

Het filmpje staat op het Youtube-kanaal van sdalagelli, die als omschrijving heeft: Illegal, banned and rejected commercials, spoofs, very virals, director cuts, underground campaigns and exclusive previews. Met ook al veel eerder geplaatst materiaal, het is dus geen kanaal dat speciaal hiervoor is aangemaakt. Anyway, het werkt, want ik plaats ‘m natuurlijk ook.

 Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief