Merken no image

14 juni 2010 | Gonnie

0

Inhaker Heineken Pletterpet: ‘Werk ze vandaag’

Op de eerste speeldag van Oranje staan de kranten vol inhakers. Zo ook één van Heineken: ‘Werk ze vandaag’. Het is duidelijk dat de twee mannen op hun werk zitten, maar de achtergrond had nog wel meer kantoor-achtig gekund, misschien meer ‘debiteuren crediteuren’. En waarom eigenlijk deze twee mannen? De man die in de commercial ‘Holland, Holland’ roept, was zo geweldig gecast!

Ik vind ‘m eigenlijk niet zo geslaagd. Wat is de boodschap van deze advertentie? Dat we niet gaan werken? Dat heel Nederland vanmiddag platligt, wisten we allang. Moeten we bier gaan drinken? Ik neem aan dat de meeste werkgevers niet zullen toestemmen met een biertje tijdens de wedstrijd vanmiddag.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief