Merken no image

14 juni 2010 | Gonnie

1

Tweede Beesie commercial

Via Dutchcowboys, de tweede Beesie commercial. Met deze keer wat meer nadruk op het nummer van de commercials: ‘Schouder aan schouder’ van Marco Borsato en Guus Meeuwis.

Alleen de laatste zanger is in de commercial te zien. Marco kan volgens mij ook wel een schnabbeltje gebruiken, maar het draait hier om het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus op zaterdag aanstaande. Je kijkt daar dus ook Nederland-Japan. Bij Albert Heijn kun je de laatste kaarten met korting kopen. Een slimme joint-venture dus, eerst al met Unilever, nu ook met Guus.

http://www.youtube.com/watch?v=SjzbZ9OBbaA

 

 Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Tweede Beesie commercial

  1. Bart :

    GENIAAL. Leuk, niet irritant en echt een verademing voor het reclameblok. Zo wordt reclame kijken leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief