Inspiratie no image

21 juni 2010 | Gonnie

0

Kulula geeft Sepp Blatter een gratis vlucht

Luchtvaartmaatschappij Kulula had het ruim een maand geleden al aan de stok met FIFA. Een eerste advertentie met de tekst ‘The unofficial national carrier of the you-know-what’ vond de voetbalbond namelijk veel te veel verwijzen naar het WK. Ook vanwege de afbeeldingen van stadions, ballen en vuvuzela’s.

Kulula maakte daarop een tweede versie met de tekst: ‘Not next year, not last year, but somewhere in between’, om maar geen 2010 te hoeven gebruiken. En de voetballer? Dat was: ‘Man putting his right foot in, his right foot out, and shaking it all about.’ Zie de twee advertenties in deze post.

Vandaag schrijft de Pers over de nieuwste campagne, waarbij Kulula Sepp Blatter aanbiedt gratis te vliegen met de maatschappij. ‘This offer is valid for the duration of that thing that is happening right now.’ Blatter zelf had blijkbaar geen gratis vlucht nodig. Maar de eigenaar van een boston-terriër genaamd Sepp Blatter ging wel op het aanbod in. De hond vliegt vandaag naar Jo’burg.

Ik kan nog niet vinden of de FIFA al gereageerd heeft. Het zou wel erg ijdel zijn als Blatter zijn eigen naam als bijbehorend merk bij FIFA heeft laten registreren. En naar het WK wordt technisch gezien niet gerefereerd.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief