Merken Oranjevla

24 juni 2010 | Gonnie

0

Oranje-vla en toiletpapier populairste WK-producten

Bijna 1 op de 8 huishoudens kocht vorige week een oranje-artikel in de supermarkten. Bovendien is in die ene week 20 miljoen extra omzet geboekt. De cumulatieve additionele WK-omzet van drie weken is nu al 44 miljoen. De WK-tompouce consumptie is nu hoger dan tijdens vorige grote toernooien, maar nog niet zo hoog als op Koninginnedag.

De top 5 van oranje-producten ziet er anders uit dan vorige week: Campina Oranjevla was het populairst, daarna volgen Page WK-toiletpapier, Maitre Paul oranje tompoucen, de Stegeman WK-worsten en Smith’s Go-Ranjes. Net als vorige week stoppen vooral de Randstedelingen en gezinnen deze producten in hun winkelmandje.

De tompouce-index van GfK staat nu op 137. Dit is nog steeds niet hoger dan bij het WK in 2006. Volgende week moet de tompouce-index op z’n hoogtepunt zijn, wanneer Nederland de achtste (en hopelijk ook de kwart-) finale speelt.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


0 reacties op Oranje-vla en toiletpapier populairste WK-producten

 1. Afrika WK 2010 :

  ben er achter dat we zelf ook het oranje ( bijna rood ) papier op het toilet hebben.

  Moet niet gekker worden…. hihihi!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief