Merken Schermafbeelding 2014-03-18 om 18.39.34

29 juni 2010 | Gonnie

0

Dirk haakt in met Bavaria-babes

Wat een geweldige en gewaagde inhaker van Dirk vandaag in de landelijke dagbladen. Dit is er weer één in de serie mooie inhakers die we van de supermarktformule gewend zijn. De aanbieding zelf is natuurlijk ook erg slim. Ik moet eerlijk zeggen dat hij aan de late kant is, maar er moest natuurlijk nog het een en ander geregeld worden met Bavaria.

Dirk WK-inhaker FIFA DIRK

Zouden ze deze ook geplaatst hebben bij verlies gisteren tegen Slowakije? In principe zou dat wel kunnen, er wordt in de advertentie niet gerefereerd naar winst. Maar er is wel de ongeschreven regel dat inhakers (behalve de verlies-inhakers) ophouden als Nederland uit het toernooi ligt. En blije dames in Dutch Dress – inmiddels het symbool van het WK 2010 – vallen niet zo goed bij verlies.

Anyway, hij is prachtig! Nu alleen nog de reactie van FIFA afwachten.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief