Merken no image

1 juli 2010 | Gonnie

2

Just do it

Met nog één dag te gaan tot de kwartfinale Nederland-Brazilië, hierbij nog een keer de Bloed Oranje commercial. Als je nog geen kippenvel had, dan krijg je het nu wel. En als je als speler nog niet genoeg inspiratie hebt voor je het veld op gaat, moet je dit nog even bekijken in de kleedkamer.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ldaKJMWgqfw]

“Voetbal is pas totaal als je wint.
Mooi verliezen is toch verliezen.
Vernietig ego’s. Begin met die van jou.
Vreugdetranen zijn gemaakt van zweet.
Val aan als leeuwen.
Elke seconde. Elke minuut. Elke wedstrijd.
Breek hun harten. Steel hun fans.
Oranje is de kleur van gekte.”

Go go go!Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Just do it

  1. Jaap :

    Wat doet Ruud van Nistelrooij in die reclame?? Ballenjongen?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief