Merken no image

3 juli 2010 | Gonnie

1

Albert Heijn wil beesies retour na WK

Albert Heijn roept op om alle beesies na het WK terug te brengen naar de winkel. Dit om te voorkomen dat ze in de prullenbak terechtkomen, staat vandaag op Volkskrant.nl. Albert Heijn zegt ervoor te zorgen dat de ingeleverde beesies een goede bestemming krijgen.

Zo hebben ontwikkelingsorganisaties zich gemeld met de vraag of ze de gadgets aan kinderen in derdewereldlanden kunnen geven. De beesies die overblijven, worden op een verantwoordelijke manier vernietigd. Er zijn geen plannen om de beesies bij een volgend WK in te zetten, dan komt namelijk weer een nieuwe actie.

Albert Heijn lijkt hiermee gehoor te geven aan de Return to Sender actie, die al eerder opriep om WK-gadgets na het WK terug te brengen naar degene van wie je ze hebt gekregen. Goede zet van Albert Heijn. Er is vaak kritiek op prullaria in de trant van het milieu.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Albert Heijn wil beesies retour na WK

  1. Nog 13 supermarkten te gaan! Doe mee aan de actie op http://www.meerwillenweten.nl/nl/actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief