Merken no image

3 juli 2010 | Gonnie

0

ING-inhaker zonder emotie

Wat we na die eerste helft nooit meer hadden verwacht, gebeurde gisteren toch. Oranje heeft de vijfvoudig wereldkampioen Brazilië verslagen. Wat was het een spannende wedstrijd en wat was het geweldig om de Brazilianen zien huilen. CNN toonde beelden van het Leidseplein met daarnaast een kaart om te laten zien waar dat kleine voetballandje nu lag.

Het leek onmogelijk, maar het is toch echt gebeurd. Het hele land vierde feest, mensen sprongen in de grachten, het voelde alsof we de wereldcup hadden gewonnen!

Helaas zie je van dit gevoel en deze sfeer weinig terug in de inhaker van ING die vandaag in de kranten staat. De ene leeuw zegt gedecideerd: “De halve finale, het komt nu echt dichtbij.” Waarop de andere leeuw het woonboten-thema nog eens aanhaalt. Dat kennen we nu wel. Jammer, want de commercial is juist wel sfeervol. Die kun je keer op keer bekijken, zonder dat hij gaat irriteren of vervelen.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief