Merken no image

3 juli 2010 | Gonnie

0

Pearle inhaker: gratis oogmeting voor Braziliaan

Pearle laat bijna nooit een kans liggen voor een goede inhaker. En de opticien begrijpt het beter dan ING. Ook hier geen hossende Oranjefans, maar een inhaker op de tegenstander, met leedvermaak als uitgangspunt.

Hiermee speelt Pearle mooi in op een collectieve emotie van de Nederlanders: “De Brazilianen dachten zeker dat de winst al in de pocket zat. Ha!”

Goeie actie van Pearle.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief