Inspiratie no image

6 juli 2010 | Gonnie

0

Commercials in de herhaling voor de halve finale

Beter Horen heeft nog wat reclamezendtijd bij de STER te pakken kunnen krijgen, en zendt daarom vanavond in de rust de commercial met Suarez uit. Deze is niet ontwikkeld voor het WK, sterker nog, Suarez heeft zijn Ajax-trainingspak aan, maar hij is toch nog behoorlijk relevant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F2He-GE2ySo]

Onderstaande commercial is nog ouder (2006),  maar zo mogelijk nóg relevanter: “Oranje heeft zich op het WK in Zuid-Afrika geplaatst voor de finale. Van Persie scoorde in Kaapstad het beslissende doelpunt.”
Och. Laat het vanavond ook echt zo zijn!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Axdq8PPGm8o]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief