Inspiratie no image

6 juli 2010 | Gonnie

0

“The Dutch may be the best team to never win the World Cup”

Over een paar uur speelt Oranje (voor het eerst in 12 jaar) de halve finale tegen Uruguay. Hierbij weer een filmpje voor extra inspiratie. Het gaat om een commercial van ESPN met het Nederlandse team in de hoofdrol.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ros6mFLdajY]

“Many feel the Dutch may be the best team to never win the FIFA World Cup. Heading into South Africa, fans of The Netherlands must feel good about their chances to win it all, and lose that unwanted title.”

Go go go!Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief