Merken Bavaria babe grachten

7 juli 2010 | Gonnie

0

750 Bavaria-babes wachten dinsdag oranje op bij huldiging

Ik krijg net een erg leuke primeur toegefluisterd. Bavaria heeft namelijk nóg meer PR-stunts in petto. Aanstaande dinsdag zullen maar liefst 750 Bavaria-babes onze jongens opwachten tijdens de huldiging aan de grachten.

Geweldig! Dat gaat zeker nogmaals voor priceless media-aandacht zorgen. En deze keer is er geen FIFA of KNVB waar de brutale jongens bang voor hoeven zijn.

Verder worden morgen op Radio 538 de laatste 100 Dutch Dresses weggegeven. Vanmiddag is deze actie naar het schijnt al aangekondigd, en dat heeft voor zoveel animo gezorgd dat er morgen beveiliging nodig is bij het Kurhaus.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief