Merken no image

7 juli 2010 | Gonnie

0

Bloed Oranje commercial met Wesley Sneijder

In navolging op de kwartfinale en halve finale was ik op zoek naar een mooi filmpje ter inspiratie, om zondag te posten. Maar met deze Nike Bloed Oranje commercial wil ik echt niet zo lang wachten. Deze versie is met onze nationale held Wesley Sneijder.

“Gisteren heeft geen betekenis als we vandaag niet samen bloeden.”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dXlO3HmUQ7c]Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief