Merken no image

7 juli 2010 | Gonnie

1

Jupiler: ‘Pakken jullie de beker, zorgen wij voor het bier’

Jupiler (official FIFA-sponsor) is helemaal into Oranje. Met de Jup Holland Jup campagne laat het Belgische biermerk zich van zijn sympathiekste kant zien. Vanochtend haakte Jup in met de tekst: ‘Pakken jullie de beker, zorgen wij voor het bier.’ Bedoelt Jupiler met ‘jullie’ zowel het Nederlandse team als de Nederlandse fans? Dan zou de brouwer met deze ambiguïteit toch refereren naar haar Belgische oorsprong.

Gisteren stond er ook al een inhaker in de dagbladen: ‘We gaan er volle bak tegenaan.’  Ik ben zeer benieuwd wat het plan is rondom de finale.Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Jupiler: ‘Pakken jullie de beker, zorgen wij voor het bier’

 1. maarten :

  Voor de finale moeten ze maar iets met een stier doen.
  Of ik dacht ook aan ‘JUP VOOR FANS’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief