Merken no image

8 juli 2010 | Gonnie

2

De woonboot-inhaker van Centraal Beheer

Vandaag kwam Centraal Beheer met een inhaker. Leuk, want alles wat nu met Oranje te maken heeft, vinden we natuurlijk allemaal geweldig. Het filmpje is in ieder geval supersnel gemaakt. Er wordt al gesproken over Spanje en de hoofdrolspeler leest De Telegraaf van gisteren.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mzGFbELkvgI]

Minder leuk is dat het filmpje supersnel gemaakt is. Daarmee bedoel ik vooral dat er weinig tijd is genomen om een goede stem voor de commentator te vinden. Het commentaar – met volgens mij de stem van een radiodj – is nogal dun, de spanning van een finale komt niet erg over.

Tot slot is het woonbotenthema al vaak gebruikt. Delta Lloyd heeft hier al een aantal keren mee geadverteerd. En ING gebruikte dit idee voor de inhaker na Nederland-Brazilie. Conclusie: sympathiek, maar de uitvoering en het idee hadden beter gekund.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op De woonboot-inhaker van Centraal Beheer

 1. chiel :

  erg jammer alleen dat dit idee al lang bestond….

  http://www.youtube.com/watch?v=JuuOL3-Wbpo

 2. Pingback: » Duitsland-Nederland inhaker van Dirk blijft op de plank – Verse Reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief