Merken no image

8 juli 2010 | Gonnie

3

Duitsland-Nederland inhaker van Dirk blijft op de plank

Er werd vandaag over twee inhakers veel gesproken: de woonboot-inhaker van Centraal Beheer, en over een inhaker die helemaal niet geplaatst is. Dit was de inhaker van – hoe kan het ook anders – Dirk van den Broek, die het bureau al klaar had liggen voor het geval van een finale tegen Duitsland. Klik op het plaatje om te vergroten.

Het is bijzonder jammer dat we de finale niet tegen Duitsland spelen. Niet alleen voor de kans om revanche te nemen en het daarmee het oude zeer van ’74 te vergeten. Maar zeker omdat deze wedstrijd zich uitermate leent voor het aloude voetbal-inhaakthema: ‘wij tegen de Duitsers’.

Wat een prachtinhaker. Gewoon op de plank laten liggen voor over twee of vier jaar.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


3 reacties op Duitsland-Nederland inhaker van Dirk blijft op de plank

 1. Jonne :

  Het zeer van ’74, in ’78 verloren we ook, maar toen van de Argentijnen…

 2. jelle :

  jullie zetten wel van duitsland er op beeter van ajax of zo of van nederland velf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief